Hazina's tredie kuld - født den 1. juni 2003
Opdateret 14. juni 2003

Tiwa har født 4 dejlige, sunde og raske hvalpe ... 2 piger og 2 drenge!
Følg med her i deres udvikling de første 8 uger:

7½ uger
7½ uger
7½ uger
8 uger
7 uger
7 uger
7 uger
7 uger
"Kipu"
"Luna"
"Cæzar"
"Tiam"
6 uger!
Zibu leger med!
6 uger!
6 uger!
6 uger!
6 uger!
6 uger!
6 uger!
4 uger!
5 uger!
5 uger!
5½ uger!
Putte hos mor!
4 uger!
4 uger!
Zibu babysitter!
2 uger!
2 uger!
2½ uger!
2½ uger!
6. dag
6. dag
1 uge
1 uge
Første dag
Første dag
3. dag
3. dag
HVALPENES FORÆLDRE:
Kijasaman Gukatiwa of Djungelkatten
Gabaza's Cabo
Dansk Champion (kvalificeret til Crufts 2002/2003)
Årets Junior Tæve 1999, Årets Tæve 2000
og Årets Åbenklasse Tæve 2001
International, Italiensk, Schweizisk, Luxembourg,
Tysk, Hollandsk & Østrigsk Champion
og Østrigsk Senior Champion
"Tiwa" HD=A / AA=1
"Cabo" HD=A / AA=0

Flere fotos af Tiwa
Flere fotos af Cabo
Tiwa's stamtavle
Cabo's stamtavle
Om Cabo:

Vi har fundet en dejlig far til vores tredie kuld, nemlig Multi Champion Gabaza's Cabo, en smuk, dejlig og velproportioneret RR han med 100% afrikanske linier og et vidunderligt temperament. Cabo's forældre er sydafrikanske og stammer fra en meget gammel afrikansk slægt. Derfor er han compatibel med næsten alle europæiske linier.

Cabo bor i Østrig i den smukke by Bregenz sammen med sin ejer og katten Bimbo. Han er født den 20 juni 1994 hos sin opdrætter, Brigitta Scherz. Cabo har HD status A og AA status 0 - dvs. han er helt fri for hofteledsdysplasi og albueledsdysplasi. Cabo har sin egen hjemmeside, som du kan besøge - Klik her for at komme til Cabo's startside. Der kan du bl.a. se hans sønner og døtre rundt omkring.

Cabo er 8½ år - en ret moden herre, men med fuld vigør. Han har været ude og løbe 30 km HVER DAG med sin ejer, indtil han fyldte 7 år. Nu løber de kun 20 km om dagen! Al den motion har gjort, at Cabo er toptrimmet med nogle flotte muskler og ikke et gram fedt for meget. Du kan gå direkte til hans fotoalbum, hvis du vil se billeder af den flotte atlet.

Cabo har haft stor succes i udstillingsringen - og det har han faktisk stadig. Han er lige blevet østrigsk Senior Champion. Tillykke Cabo!

I sin udstillingskarriere har Cabo bl.a. placeret sig som Bedst i Racen ikke mindre end 16 gange. Se Cabo's udstillingsresultater, som taler helt for sig selv.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller hvis du vil aftale tid til at besøge os og hilse på vores hunde.